Sleipner avvikler distribusjon av VDO

Sleipner avvikler distribusjon av VDO

VDO Logo

Vårt viktigste fokus:

Som nok et ledd i vår økte fokus på egne produkter, har vi valgt å avslutte vår distribusjon av VDO marineprodukter i Norge, til tross for stor success med disse produktene. Som verdensledende produsent innenfor vårt segment av thruster- og stabilisatorsystemer krever dette stadig mer av vår oppmerksomhet og vår fulle fokus. Side-Power er idag et naturlig førstevalg for anerkjente produsenter og båtbyggere verden over, og vi jobber kontinuerlig for å opprettholde vår unike posisjon i dette markedet.

Selvgjort er velgjort!

I tillegg produserer vi styresystemer, ankervinsjer og propellutstyr, primært for det Nordiske markedet. Vi opplever en markant økning i pågangen også i dette segmentet og all vår produksjon foregår ved vår ISO sertifiserte fabrikk i Fredrikstad. Vi ønsker derfor å frigjøre ytterligere intern kapasitet og velger derfor å avslutte vår distribusjon av VDO marineprodukter.

Enedistributør i Norge vil fra 11. Desember 2018, være Leif H. Strøm AS. Alle henvendelser, inkludert service, support og reklamasjon må rettes til:

Leif H Strøm AS

Tlf: +47 23 23 39 70